hudeen
Belépés
Modul homlokzati állvány
Termék adatai

Modul homlokzati állvány

Cikkszám: Modul homlokzati állvány
Modul állvány, homlokzati állvány, építőipari állvány, acél állvány, szerelőállvány, állványrendszer, modul homlokzati állvány
Talpcsavar kiválasztása
Tartócső kiválasztása
Keresztösszekötő kiválasztása
Vízszintes összekötő kiválasztása
Függőleges átlócső kiválasztása
Ajtós járólap kiválasztása
Járólap kiválasztása
Konzol kiválasztása
Bokadeszka kiválasztása
db
A modul állvány univerzális, hétköznapi és bonyolult ipari feladatok ellátására szolgál. A tárcsás acélcső állvány 50 cm-ként csatlakozó tárcsával rendelkezik, melyre max. 8 elem csatlakoztatható. Ez a homlokzati állvány áttekinthető elemek rendszere, az ékes kapcsolat már az építés stádiumában is kitűnő biztonságot garantál. Kedvező a felhasználó számára a homlokzati állványok méretbiztonsága is, valamint az acél állvány-szerkezet merevsége, mivel a munkaszinteket nem kell pallózni, mégis lehetővé válik az igényelt munkaszinteken folyó tevékenység.
A modul homlokzati állvánnyal 40 m magasságig lehetséges különösebb tervezés nélkül állványozni, efelett szükséges az építőipari állvány statikai tervezése. Az igényeknek megfelelően a modul állvány akár 80-100 m építési magasságot is elérheti.
A modul állvány szerkezettel könnyen, és gyorsan alakítható ki bonyolult állványrendszer, és ideiglenes szerelőállvány is, szívesen alkalmazzák ideiglenes színpad, lelátó építésére is.
A modul állványnál akár 50 cm-enként lépcsőzetesen is építhető munkaszintek szélessége 73 cm, mely 36 cm-es konzollal bővíthető. Az állványt hosszában vízszintes összekötők, kereszt irányban átlócsövek merevítik.
 
keretes homlokzati állvány
 1. Talpcsavar 
 2. Lábrész tárcsával 
 3. Tartócső
 4. U-keresztösszekötő
 5. Vízszintes összekötő 
 6. Függőleges átlócső 
 7. Ajtós járólap 
 8. Járólap 
 9. Feljáró létra 
 10. Konzol
 11. Bokadeszka
A modul állvány belső oszlopa a faltól legfeljebb 52 cm távolságra állítható. A járószintek belső éle a faltól legfeljebb 30 cm-re lehet. Az keretes állvány megépíthető 36 cm-es belső, és (vagy) külső konzolokkal is. 73 cm-es kinyúlású konzol csak a külső oldalon, és homlokzati állvány mezőnként csak 1 szinten építhető.
A modul állványt a felsorolt elemekből úgy kell megépíteni, hogy az kellő teherbírású, és stabil legyen, ugyanakkor elégítse ki a munkavédelmi előírásokat is! A teherbírási követelményeket általánosságban az MSZ 13010/4 „Építési állványok. A méretezés általános előírásai” című szabvány tartalmazza.
A modul homlokzati állvány rendelkezik ÉMI ATB alkalmazástechnikai bizonyítvánnyal.
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned