hudeen
Belépés

Modul és Keretes homlokzati állványok

Az üzem által gyártott keretes homlokzati állványok és modul acél állványokkal a bonyolult és egyszerű állvány építési és ipari állványozási feladatok oldhatók meg. Az építőipari állványok átlagos terhelhetősége homlokzati állványoknál: 2,0 KN/m2, de ez a szintszám a mező mérete, illetve a munkaszint szélessége függvényében, valamint speciális kiegészítőelemek felhasználásával a 6,0 KN/m2 értéket is elérheti.
A terhelésnek megfelelően alakítható az állványrendszer munkaszint mérete, padozata. A cég által gyártott tűzihorganyzott csúszásmentes acélpallók extra terhelésű igények esetén a 8,0 KN/m2 terhelést is elviselik.
A homlokzati állványrendszer építés gazdaságos, gyors az össze- és szétszerelés, átalakítás, egyszerű a szerkezet és az építőipari állvány elemeinek kapcsolása ékkel történik. Az állványzat tartóelemeihez való rögzítésük megakadályozza azok elvesztését.
A homlokzati állványzatok építése, bontása gyors, elemei könnyen szállíthatók, az elemek könnyűek, általában egy ember képes azokat mozgatni.
Az építőipari állványoknál felhasználható anyagok megfelelnek a fokozott szilárdsági követelményeknek, amely a biztonságot növeli.
Az ipar különféle területein használhatók ezek a homlokzati állványzatok. Egyedi alkalmazásuk: pl. színpad-technika, pódiumok, tribünök építése, csarnokok, berendezések tárolására alkalmas építmények, könnyen kialakíthatók szerelőállványok, állványrendszerek, stb..
Termék szűrő
Ár
Szűrők megjelenítése